Συνεργασία Amazon & Cronos: Το CRO κάνει ράλι 13%

Konstantinos
27 Απριλίου 2023
860 Views
acastro 181114 1777 amazon hq2 0006.0

Η Cronos Labs, μια startup Web3 που επικεντρώνεται σε παιχνίδια DeFi και blockchain, έχει συνεργαστεί με την Amazon Web Services (AWS) για να ενισχύσει την υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain και να αναπτύξει εφαρμογές αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi), GameFi, SocialFi και Infrastructure. Μετά την ανακοίνωση, το CRO, το εγγενές σύμβολο του οικοσυστήματος, παρουσίασε αύξηση της αξίας του κατά 13%.

Η AWS, μια πλατφόρμα υπολογιστικών πόρων που παρέχεται από τον γίγαντα λιανικής Amazon, αποκάλυψε τη συνεργασία στο LinkedIn. Σύμφωνα με την ανάρτηση, η συνεργασία στοχεύει να υποστηρίξει την ανάπτυξη του Web3 μέσω του προγράμματος Cronos Accelerator. Στόχος της συνεργασίας είναι να ενθαρρύνει την υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain και να αναπτύξει καινοτόμες εφαρμογές στους τομείς της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης, των παιχνιδιών και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η Cronos Labs μοιράστηκε επίσης τα νέα στο Twitter, εκφράζοντας ενθουσιασμό για τη συνεργασία. Η ανακοίνωση της εταιρείας αποκάλυψε ότι το πρόγραμμα Cronos Accelerator θα δώσει τη δυνατότητα στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν αποκεντρωμένες εφαρμογές (dApps) στο blockchain Cronos. Το πρόγραμμα παρέχει χρηματοδότηση, τεχνική υποστήριξη και καθοδήγηση σε προγραμματιστές, βοηθώντας τους να πραγματοποιήσουν τις ιδέες τους. Η CRO Protocol Labs, η εταιρεία πίσω από το διακριτικό CRO, γνώρισε επίσης άνοδο στην αξία μετά την ανακοίνωση. Συγκεκριμένα το CRO ανέβηκε έως και λίγο πάνω από τα  0,075 $, παρουσιάζοντας αύξηση 13% σε σύγκριση με την αξία του 24 ώρες πριν. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όπως όλα λίγο πολύ τα crypto παρουσίασαν πτώση στη bear αγορά που διανύσαμε το περασμένο έτος, έτσι και το CRO παρουσίασε πτώση, χάνοντας περισσότερο από το 80% της αξίας του.

Η συνεργασία μεταξύ της Cronos Labs και της AWS είναι μια σημαντική εξέλιξη για τον χώρο του blockchain και των κρυπτονομισμάτων. Υπογραμμίζει το αυξανόμενο ενδιαφέρον των μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας για την τεχνολογία blockchain και την αναγνώριση των δυνατοτήτων της να διαταράξει τα παραδοσιακά επιχειρηματικά μοντέλα. Το πρόγραμμα Cronos Accelerator είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν καινοτόμα dApps στο blockchain Cronos. Η χρηματοδότηση, η τεχνική υποστήριξη και η καθοδήγηση του προγράμματος μπορούν να βοηθήσουν στη μετατροπή των δημιουργικών ιδεών σε επιτυχημένες εφαρμογές που μπορούν να οδηγήσουν στην υιοθέτηση και την ανάπτυξη στον τομέα του Web3. Η αύξηση της αξίας του CRO μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας αντανακλά την αισιοδοξία των επενδυτών σχετικά με τις δυνατότητες του οικοσυστήματος για ανάπτυξη και καινοτομία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι αγορές κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται γρήγορα με βάση διάφορους παράγοντες. Είναι σημαντικό να προσεγγίζουμε τις επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα με προσοχή λόγω της υψηλής μεταβλητότητάς τους.

Κρυπτονόμισμα Cronos (CRO) – Crypto.com

Το Cronos (CRO) είναι το εγγενές κρυπτονόμισμα του blockchain που σχεδιάστηκε από την CRO Protocol Labs, γνωστή και ως Crypto.com. Η Crypto.com είναι μια αποκεντρωμένη εφαρμογή – ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων. Μέσω αυτής μπορείς να αγοράσεις και να πουλήσεις κρυπτονομίσματα, να κάνεiς staking στα crypto σου κερδίζοντας ανάλογες ανταμοιβές, να αγοράσεις NFTs κ.α.

Η Crypto.com ιδρύθηκε με το όραμα να παρέχει πρόσβαση σε κρυπτονομίσματα για όλους. Για να γίνει αυτό, οι ιδρυτές οραματίστηκαν μια πλατφόρμα που να καλύπτει τις ανάγκες των επενδυτών, των εμπόρων, των καταναλωτών και των επιχειρήσεων. Έτσι αποφάσισαν ότι κατασκευάζοντας ένα νέο blockchain – μια πλατφόρμα που θα προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες θα εξυπηρετούσε καλύτερα από το να πατήσουν σε ένα ήδη υπάρχον blockchain δίκτυο.

Η Crypto.com ιδρύθηκε στο Χονγκ Κονγκ, τον Ιούνιο του 2016. Το ανταλλακτήριό της ξεκίνησε να λειτουργεί 3 χρόνια μετά. Σήμερα έχει την έδρα του στη Σιγκαπούρη απαριθμώντας 50 εκατομμύρια και πλέον πελάτες σε περισσότερες από 90 χώρες.

Αυτή τη στιγμή, είναι ένα από τα ανταλλακτήρια που έχουν γνωρίσει την μεγαλύτερη ανάπτυξη παγκοσμίως. Ένα από τα πολύ δυνατά του σημεία είναι η εξαιρετική στρατηγική μάρκετινγκ, καθώς έχει κάνει συνεργασίες πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στο χώρο του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας σε όλο τον κόσμο.

Author Konstantinos