🎁 $75 Bonus Εγγραφής & Μείωση των Fees
ΠΑΡΕ ΤΟ BONUS
4.8/5

  • Την Καλύτερα Crypto VISA Card με Cashback
  • User Friendly App
  • 300+ Cryptos
  • Υψηλά Επιτόκια μέσω Crypto Earn, Saving & Staking
  • Περιορισμένος αριθμός Trading Pairs στο Crypto.com Exchange
  • Αργό Customer Service

Γενικές πληροφορίες


  • Έτος ίδρυσης:
    2016

CRYPTO.COM

H Crypto.com ιδρύθηκε στο Χονγκ Κονγκ τον Ιούνιο του 2016. Το ανταλλακτήριό της ξεκίνησε να λειτουργεί τρία χρόνια μετά. Σήμερα έχει την έδρα της στην Σιγκαπούρη απαριθμώντας 50 εκατομμύρια και πλέον πελάτες σε περισσότερες από 90 χώρες. Έχει  κεφαλαιοποίησή περίπου  200 εκατομμύρια δολάρια αυτήν τη στιγμή, σύμφωνα με το Coin Market Cap, προσφέροντας 226 κρυπτονομίσματα με 444 ισοτιμίες αγοράς. Το ανταλλακτήριο είναι διαθέσιμο online αλλά και ως application για smart συσκευές. Μάλιστα το application θεωρείται ένα από τα καλύτερα και πιο εύχρηστα στο χώρο των κρύπτο.

Η Crypto.com έχει το δικό της κρυπτονόμισμα, το CRO (Cronos).

Συναλλαγές – Χρεώσεις

 Οι συναλλαγές στο Crypto.com ποικίλλουν ανάλογα με το κρυπτονόμισμα που διαπραγματεύεστε. Για το Bitcoin, η πλατφόρμα προσαρμόζει τακτικά την ελάχιστη χρέωση για να την διατηρεί στο ισοδύναμο του $1. Το Crypto.com χρεώνει ένα τέλος για απευθείας αγορές με πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω της εφαρμογής του. Η χρέωση για απευθείας συναλλαγές με πιστωτική/χρεωστική κάρτα είναι 2,99%, το οποίο θεωρείται αρκετά υψηλότερο. Αλλά είναι δυνατό να αποφύγετε αυτές τις χρεώσεις μεταφέροντας χρήματα στον λογαριασμό σας μέσω Sepa.

Η εφαρμογή του Crypto.com δεν επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν ένα κρυπτονομίσματα με ένα άλλο κρυπτονόμισμα. Πρέπει να υπάρχει νόμισμα fiat στη μία πλευρά κάθε πώλησης. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε και να πουλήσετε κρυπτονομίσματα σε πραγματικό κόστος, πράγμα που κάνει το ανταλλακτήριο ένα από τα καλύτερα της αγοράς. 

Υπηρεσίες

Η Crypto.com προσφέρει επίσης και υπηρεσίες trading αρκετά προηγμένες, καθώς και άλλες υπηρεσίες DeFi, staking και NFTs.

Επιπροσθέτως, έχει μια μεγάλη γκάμα καρτών VISA για τους χρήστες της. Προσφέρει πέντε τύπους καρτών Visa για να μπορέσετε να ξοδέψετε χρήματα. Η κάθε μία προσφέρει και έναν ανάλογο τρόπο ανταμοιβών για τη χρήση της βάσει κάποιων προϋποθέσεων.  To application της για κινητές συσκευές είναι ο πιο διάσημος τρόπος με τον οποίο οι πελάτες της μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της Crypto.com. Η πλατφόρμα προσφέρει εφαρμογές για το iOS, το οποίο είναι προϊόν 4 αστέρων, και το Android, το οποίο είναι προϊόν 5 αστέρων σύμφωνα με τις αξιολογήσεις πελατών. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να συνδεθεί με την ξεχωριστή εφαρμογή DeFi Wallet της Crypto.com, οι βαθμολογίες στην οποία, κατά μέσο όρο, είναι περίπου 4 αστέρια.

Ένα από τα κυριότερα στοιχεία που ανέβασε την Crypto.com στις προτιμήσεις των επενδυτών, ήταν τα τεράστια ποσά που έχει ξοδέψει το ανταλλακτήριο για χορηγίες σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπως στον χώρο του μπάσκετ, του ποδοσφαίρου και της formula1. Δεν γίνεται να μην αναφερθούμε και σε μια χορηγία ‘’μαμούθ’’ της crypto.com όπου έδωσε 700 εκατομμύρια δολάρια για να μετονομαστεί το γήπεδο των Λος Άντζελες Λέικερς σε Crypto.com arena.

Όσον αφορά γενικά της DeFi παροχές, η Crypto.com διαθέτει ορισμένες προηγμένες δυνατότητες. Οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν ανταμοιβές χρησιμοποιώντας τα κρυπτονομίσματα τους ως μέρος αποκεντρωμένων προγραμμάτων δανεισμού. Για να λάβετε αυτές τις προσφορές, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή πορτοφολιού DeFi της Crypto.com. Κάθε πρόγραμμα έχει τους δικούς του κινδύνους αλλά και τα οφέλη του, επομένως φροντίστε να διαβάσετε προσεκτικά πώς λειτουργούν πριν ξεκινήσετε.

Τέλος, η Crypto.com προσφέρει επίσης marketplace για NFTs. Παρέχει NFTs εικαστικά, μουσικά καθώς και βίντεο, με ορισμένα εξ αυτών να έχουν πουληθεί σε πολύ υψηλές τιμές. Αξιοσημείωτοι δημιουργοί NFTs στην πλατφόρμα περιλαμβάνουν τον Snoop Dogg και την Aston Martin Cognizant F1 Team, η οποία έχει πουλήσει NFTs από τα κορυφαία βίντεο αγώνων.

Καταθέσεις – αναλήψεις

Mπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό σας στην Crypto.com μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας με χρέωση 2,99% επί της κατάθεσής σας ή με τη διαδικασία SEPA χωρίς να πληρώσετε κάποια χρέωση.  Το κόστος χρήσης της Crypto.com εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο επιλέγετε να τροφοδοτείται τον λογαριασμό σας. Θα πληρώσετε επίσης ένα τέλος εάν θέλετε να κάνετε ανάληψη από την πλατφόρμα. Αυτή η χρέωση εξαρτάται από τον τύπο του εν λόγω κρυπτονομίσματος. Για το Bitcoin, η χρέωση είναι 0,0004 BTC.

Πλεονεκτήματα

Σε γενικές η Crypto.com είναι εύχρηστη και ο τρόπος για να ανοίξετε λογαριασμό σε αυτή είναι απλός με τη βασική διαδικασία KYC (know your customer).

– Έχει μεγάλη γκάμα κρυπτονομισμάτων.

– Είναι αρκετά εύχρηστη πλατφόρμα.

– Έχει δικό της κρυπτονόμισμα.

– Έχει 5 διαφορετικές κάρτες VISA.

– Κάνει καλό marketing.

– Έχει καλό online customer support.

– Η Crypto.com έπεσε θύμα hacking χάνοντας κεφάλαια αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων σε κρυπτονομίσματα, ωστόσο επέστρεψε στους χρήστες τα κρυπτονομίσματα που έχασαν, πράγμα που ενισχύει την αξιοπιστία του ανταλλακτηρίου.

Μειονεκτήματα:

– Δεν είναι διαθέσιμες όλες οι ισοτιμίες που προσφέρει, σε όλες τις χώρες που λειτουργεί.

– Δεν υποστηρίζει αρκετές γλώσσες, ούτε ελληνικά.

– Δεν έχει τηλεφωνική υποστήριξη.

– Δεν προσφέρει ανταλλαγές από ένα κρυπτονόμισμα σε ένα άλλο

Αποποίηση ευθύνης: Δεν είμαστε επενδυτικοί σύμβουλοι και όσα αναγράφονται είναι προσωπικές εκτιμήσεις, μετά από δική μας έρευνα. Η επένδυση σε κρυπτονομίσματα ενέχει κινδύνους και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του κεφαλαίου σας. Θα πρέπει πάντα να κάνετε την δική σας έρευνα πριν προβείτε σε οποιαδήποτε επένδυση.

CRYPTO.COM

4.8/5
🎁 $75 Bonus Εγγραφής & Μείωση των Fees
ΠΑΡΕ ΤΟ BONUS
Author Konstantinos