Έφτασε η στιγμή που ο μύθος Κριστιάνο Ρονάλντο θα κυκλοφορήσει την πρώτη NFT συλλογή του στην Binance.

Konstantinos
17 Νοεμβρίου 2022
1110 Views
cr7xbianance 768x384 1

Είναι γεγονός, ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που όπως γνωρίζαμε πριν λίγο καιρό είχε έρθει σε συμφωνία με το ανταλλακτήριο της Binance, θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους φανς του και γενικότερα στους φίλους του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο, με μια σειρά από συλλογές NFT που θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά στην επίσημη πλατφόρμα NFT της Binance.

Η πρώτη συλλογή NFT CR7 του Κριστιάνο θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στην Binance  την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και  στην συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι επόμενες  συλλογές οι οποίες θα είναι διαθέσιμες στις αρχές του 2023, μέ όλες τις συλλογές να είναι διαθέσιμες αποκλειστικά από την πλατφόρμα της Binance.                                                        

Σε δήλωση του ο Ρονάλντο ανέφερε: «Ήταν σημαντικό για μένα να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό και μοναδικό για τους φανς μου, οι οποίοι αποτελούν ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας μου».

Με την Binance να δηλώνει με την σειρά της “Είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ώστε να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους να κατανοήσουν το blockchain και να παρουσιάσουμε πώς χτίζουμε υποδομές στο Web3 για τον αθλητισμό και τη βιομηχανία ψυχαγωγίας”.

Επίσης η He Yi που είναι συνιδρυτής και επικεφαλής μάρκετινγκ της Binance, ανέφερε ότι: “Πιστεύουμε ότι το μετασύμπαν και το blockchain είναι το μέλλον του διαδικτύου”.

Λίγα λόγια για τον Πορτογάλο Σούπερ Σταρ Κριστιάνο

Το όνομα του πλήρες είναι Κριστιάνο Ρονάλντο ντος Σάντος Αβέιρο και είναι γεννημένος στην Πορτογαλία στις 5 Φεβρουαρίου 1985.  Έχει κερδίσει πέντε βραβεία ‘’Χρυσή Μπάλα’’, τέσσερα Ευρωπαϊκά ‘’Χρυσά Παπούτσια’’, τα περισσότερα που έχει κατακτήσει Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής. Επίσης, 32 τρόπαια στην καριέρα του, συμπεριλαμβανομένων επτά πρωταθλημάτων και πέντε Champions League. Κατέχει το ρεκόρ για τα περισσότερα γκολ στο champions league (140) και τις περισσότερες συμμετοχές (181).

Είναι Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών των εθνικών ομάδων που είναι και ρεκόρ κόσμου(115). Αυτά είναι μερικά από τα πολλά κατορθώματα του Πορτογάλου άσου.

Η συλλογή NFT CR7 του Κριστιάνο Ρονάλντο

Η πρώτη συλλογή NFT του Ρονάλντο θα κυκλοφορήσει όπως είπαμε στις 18 Νοεμβρίου 9 π.μ. UTC (Παγκόσμια ώρα)  και θα διαθέτει επτά κινούμενα εικονίδια με τέσσερα επίπεδα σπανιότητας: Super Super Rare (SSR), Super Rare (SR), Rare (R) και Normal (N). Στο κάθε επίπεδο θα υπάρχει και διαφορετική τιμή κατά την δημοπρασία καθώς θα παρέχονται διαφορετικά προνόμια, όπως ένα υπογεγραμμένο εικονίδιο CR7 από τον Πορτογάλο άσσο ή ένα προσωπικό του μήνυμα ή πρόσβαση σε μελλοντικές του κυκλοφορίες NFT κ.α.                                        .

Η ίδια η Binance ανέφερε ότι τα 45 CR7 NFT (5 SSR και 40 SR) τα οποία θα είναι και τα υψηλότερης αξίας θα δημοπρατηθούν στην αγορά NFT της Binance και η δημοπρασία θα παραμείνει ανοιχτή για 24 ώρες, με τα NFT να απονέμονται στον υψηλότερο πλειοδότη. Οι τιμές των προσφορών θα ξεκινούν από 10.000 BUSD για SSR και 1.700 BUSD για SR. 

Τα υπόλοιπα 6.600 NFT (600 R και 6.000 N) θα προσφερθούν στο Binance Launchpad, ξεκινώντας από 77 BUSD για τη σπανιότητα Normal.

Να αναφέρουμε ότι κάθε NFT θα απεικονίζει τον Κριστιάνο σε διάφορες στιγμές που καθόρισαν την καριέρα του μέχρι και τα παιδικά του χρόνια στην Πορτογαλία Εξαιρετικά νέα λοιπόν για την Binance και τους φανς του Κριστιάνο. Μπορεί να βρισκόμαστε σε bear market (πτωτική πορεία τιμών και απαισιόδοξο επενδυτικό κλίμα) ωστόσο η εξέλιξη στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων και ειδικότερα των NFTs δεν σταματάει.

Author Konstantinos