Ο ιδρυτής του Cardano, Charles Hoskinson θα δεχτεί το Cardano (ADA) για πληρωμές στο νέο του νοσοκομείο

Konstantinos
9 Ιανουαρίου 2023
970 Views
Charles Hoskinson Covers 1024x538 1

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας Charles Hoskinson, ιδρυτής του Cardano, ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του νέου του νοσοκομείου, που ονομάζεται «Hoskinson Health & Wellness Clinic», το οποίο θα επιτρέπει στους πελάτες να πληρώνουν για ιατρικές υπηρεσίες χρησιμοποιώντας το εγγενές σύμβολο του οικοσυστήματος Cardano, το ADA.

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας ανέφερε αυτό μέσα σε μία απάντηση που έδωσε σε έναν από τους ακoλούθους του στο Twitter. Ο οποίος τον ρώτησε εάν είναι εφικτό να πληρώνουν στην νέα κλινική με ADA. Και ο ιδρυτής του Cardano, Charles Hoskinson έδωσε την απάντηση «Ναι».

Πριν λίγο καιρό ο Charles Hoskinson ανέφερε ότι το νοσοκομείο θα είναι έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του έως τον Φεβρουάριο του 2023. Πλέον είπε ότι στο νέο νοσοκομείο, που θα είναι πλήρως λειτουργικό τον επόμενο μήνα, οι πελάτες θα μπορούν να πληρώσουν για ιατρικές υπηρεσίες χρησιμοποιώντας ADA. Το νέο νοσοκομείο ίσως να δέχεται και Bitcoin ή και Ethereum για πληρωμές καθώς όπως γνωρίζουμε είναι από τα μεγαλύτερα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, ωστόσο ο Hoskinson μέχρι τώρα δεν έχει αναφέρει κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του νοσοκομείου, η Hoskinson Health & Wellness Clinic εδρεύει στο Wyoming των Ηνωμένων Πολιτειών. Το νοσοκομείο προσφέρει στους πελάτες του ένα ευρύ φάσμα ιατρικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της φροντίδας ψυχικής υγείας, της διατροφικής ιατρικής, της καρδιαγγειακής φροντίδας, των προληπτικών εξετάσεων υγείας, των προληπτικών εξετάσεων καρκίνου κ.α. Επίσης, ανάμεσα στις υπηρεσίες που θα προσφέρονται θα είναι και η παράταση ζωής σε ηλικιωμένους ασθενείς, δίαιτες, άσκηση, βιολογικά συμπληρώματα διατροφής κ.α.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του το νοσοκομείο μέχρι στιγμής έχει περίπου δέκα άτομα προσωπικό και προσπαθεί να ανεβάσει τον αριθμό κάνοντας νέες προσλήψεις. Το νοσοκομείο αυτή τη στιγμή είναι ανοικτό, αλλά θα είναι πλήρως λειτουργικό τον επόμενο μήνα, όπου τότε όπως προείπαμε θα μπορούν και οι πελάτες του να πληρώνουν με ADA.

Ο επιχειρηματίας, ιδρυτής του Cardano, να θυμίσουμε ότι στις 22 Ιουνίου, είχε ανακοινώσει τα εγκαίνια και του νέου του εστιατορίου καθώς και ενός lounge με ουίσκι στο Wheatland του Wyoming, την πόλη όπου ζει και ο ίδιος, αναφέροντας ότι και τα δύο θα είναι φιλικά προς τα κρυπτονομίσματα. Και συγκεκριμένα είχε πει ότι θα δέχονται για πληρωμές το εγγενές σύμβολο του οικοσυστήματος Cardano, το ADA. Βλέπουμε λοιπόν τον Charles Hoskinson να κάνει αρκετές κινήσεις  για να οδηγήσει στην υιοθέτηση του διακριτικού ADA.

Author Konstantinos