Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοινώνει την εντυπωσιακή προσωπική NFT συλλογή του

Konstantinos
16 Δεκεμβρίου 2022
1093 Views
Ντοναλντ

Μία «Σημαντική ανακοίνωση», είχε αναφέρει πριν λίγες ημέρες ότι θα κάνει o Ντόναλντ Τραμπ. Βγήκε λοιπόν ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και είπε:

«Γεια σε όλους, είμαι ο Ντόναλντ Τραμπ, ο πιο αγαπημένος σας πρόεδρος όλων των εποχών, καλύτερος από τον Λίνκολν, καλύτερος από τον Ουάσιγκτον και έχω μια σημαντική ανακοίνωση να κάνω. Κυκλοφόρησε η πρώτη μου επίσημη συλλογή Donald J. Trump NFT».

«Αυτή είναι η πρώτη μου επίσημη συλλογή NFT και έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε μαζί μου’’, είπε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ».

Αυτή λοιπόν ήταν η ανακοίνωση! Ο Ντόναλντ Τραμπ κυκλοφορεί την πρώτη NFT συλλογή του. Και από τώρα μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να συλλέξει μία σπάνια ψηφιακή συλλεκτική κάρτα με τον τέως Πρόεδρο Τραμπ. Οι κάρτες (NFT) απεικονίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ ως υπερήρωα,  καουμπόι, αστροναύτη, μέσα σε ρινγκ με γάντια του μποξ, σαν οδηγό αγωνιστικών αυτοκινήτων, επάνω σε ελέφαντα, σε άλογο που τρέχει και εκείνος κρατάει την σημαία των ΗΠΑ κ.α..

Σαφώς ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει να απευθυνθεί σε όλους, δηλ. και στην μερίδα του κόσμου που είναι έξω από τον χώρο τον κρύπτο και δεν γνωρίζει τα NFT, λέγοντας ο ίδιος σε βίντεο του ότι: ‘’Είναι σαν τις κάρτες του μπέιζμπολ, αλλά σε ψηφιακή μορφή δηλ. τις συλλέγετε στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας και το μόνο που χρειάζεστε είναι μια διεύθυνση email και μια πιστωτική κάρτα για να αρχίσετε να τις συλλέγετε’’. Να αναφέρουμε  ότι εκτός της πιστωτικής κάρτας μέσα στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα,  αναγράφεται ότι τα NFT του Τραμπ μπορούν να αγοραστούν και με κρύπτο και συγκεκριμένα με Wrapped Ether (WETH), στο δίκτυο Polygon.

Επίσης ο πρώην προέδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ανέφερε στο ίδιο βίντεο ότι με την αγορά κάθε NFT μπαίνεις αυτόματα και σε κλήρωση με πάρα πολλά ξεχωριστά δώρα. Όπως  ένα δείπνο μαζί του ή ένα παιχνίδι γκολφ μαζί του σε ένα από τα γήπεδα του ή μία βιντεοκλήση, επίσης με εκείνον. Υπογεγραμμένα αναμνηστικά κ.α.

Στην κλήρωση μπορεί να πάρει μέρος και κάποιος χωρίς να πραγματοποιήσει αγορά NFT. Μέσα στην ιστοσελίδα εξηγείται ακριβώς η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει. Ακόμα αναγράφεται ότι λόγω μεγάλης ζήτησης που θα υπάρχει, εκείνοι που θα αγοράσουν κάποιο από τα NFT να έχουν υπομονή, γιατί μπορεί να χρειαστεί να περάσουν και αρκετές ώρες μέχρι να εμφανιστούν στο ψηφιακό τους πορτοφόλι. Να τονίσουμε πως οι ψηφιακές κάρτες του Τραμπ, τα NFT δηλαδή θα διανέμονται τυχαία μετά την αγορά, επομένως δε θα μπορεί ο αγοραστής να επιλέξει ποιο σχέδιο θέλει να αγοράσει, απλά θα μπαίνει στην συνέχεια στο ηλεκτρονικό του πορτοφόλι και θα βλέπει ποια έχει αγοράσει. Υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικές κάρτες με τον Πρόεδρο Τραμπ, και η καθεμία έχει την δική της σπανιότητα. Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει μέχρι και 100 ψηφιακές κάρτες.

Για αρχή θα δημιουργηθούν 45.000 NFT και τα 44.000 θα είναι διαθέσιμα στο CollectTrumpCards.com Το κάθε NFT θα στοιχίζει $99 και ο πρώην πρόεδρος είπε πως πιστεύει ότι θα εξαντληθούν πολύ γρήγορα. Τέλος, ο Τραμπ είπε ότι έρχονται τα Χριστούγεννα και αυτό είναι ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο δώρο.

Ποιος είναι ο σχεδιαστής των NFT του Ντόναλντ Τραμπ Ο σχεδιαστής των NFT του τέως Αμερικανού Προέδρου είναι ο βραβευμένος εικονογράφος Clark Mitchell. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με επωνυμίες όπως Star Wars, Marvel, Hasbro, Mattel, Time Magazine, Coors, Budweiser, Disney, Corona, Coca-Cola, με ομάδες του ΝΒΑ κ.α. Επίσης έχει συνεργαστεί με αρκετούς επώνυμους, όπως τον ηθοποιό Silvester Stalone, τον τραγουδιστή Ginuwine και πολλούς άλλους. Θεωρείτε ένας από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες, με περισσότερα από 40 χρόνια ψηφιακής εικονογράφησης και σχεδίασης

Author Konstantinos