Συνεργασία Bosch με Fetch.ai για πρόγραμμα επιχορήγησης 100 εκατομμυρίων δολαρίων

Konstantinos
22 Φεβρουαρίου 2023
900 Views
Fetch

Η Bosch, μία από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο, συνεργάστηκε με την Fetch.ai, μια εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης (AI), για να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα επιχορήγησης 100 εκατομμυρίων δολαρίων με στόχο την προώθηση της ανάπτυξης Web3, Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) και αποκεντρωμένων τεχνολογιών (IoT).

Η πρωτοβουλία, γνωστή ως οργανισμός Fetch.ai, θα χρηματοδοτήσει την έρευνα και την ανάπτυξη καινοτόμου λογισμικού, τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης και τεχνολογιών Web3 για να επιτρέψει την ευρεία βιομηχανική υιοθέτηση. Ως μέρος αυτής της πρωτοβουλίας, οι εταιρείες θα παράσχουν επιχορηγήσεις 100 εκατομμυρίων δολαρίων για τρία χρόνια για να υποστηρίξουν την έρευνα και την ανάπτυξη αποκεντρωμένων λύσεων για περιπτώσεις πρακτικής χρήσης στους τομείς των καταναλωτών, της βιομηχανικής τεχνολογίας και της κινητικότητας.

Το διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού Fetch.ai θα αποτελείται από μέλη τόσο από τη Bosch όσο και από τη Fetch.ai και θα έχει ως στόχο τη χρηματοδότηση συγκεκριμένων επιχειρήσεων και εταιρειών στον βιομηχανικό χώρο της τεχνητής νοημοσύνης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Fetch.ai, Peter Busch, η Bosch ενδιαφέρεται να αξιοποιήσει τις αναπτυσσόμενες τεχνολογίες, ιδίως υπό το φως των προκλήσεων που τίθενται από τα ολοένα και πιο συνδεδεμένα οικοσυστήματα σχετικά με την ασφάλεια, το απόρρητο και την ιδιοκτησία δεδομένων. Ο συνδυασμός των τεχνολογιών Web3, AI και ανοιχτού κώδικα με την κλασική μηχανική αποτελεί βασικό μοχλό της αποστολής του ιδρύματος μέσω του προγράμματος επιχορήγησης.

 Η συνεργασία μεταξύ της Bosch και του Fetch.ai χρονολογείται από τον Φεβρουάριο του 2021, όταν συνεργάστηκαν για την έναρξη ενός δικτύου blockchain πολλαπλών χρήσεων με έμφαση στις δυνατότητες Web3 που ενσωματώνουν AI και IoT.

Η συνεργασία μεταξύ της Bosch και της Fetch.ai υπογραμμίζει το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τη χρήση αποκεντρωμένων τεχνολογιών για περιπτώσεις χρήσης σε πραγματικό κόσμο. Η εταιρεία ανάπτυξης Web3 θα επιτρέψει σε επιχειρήσεις και εταιρείες να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του blockchain, της τεχνητής νοημοσύνης και του IoT για να αναπτύξουν καινοτόμες λύσεις για βιομηχανίες που δεν έχουν ακόμη αγκαλιάσει πλήρως τις δυνατότητες αυτών των τεχνολογιών.

Ο οργανισμός Fetch.ai στοχεύει να διευκολύνει την υιοθέτηση αποκεντρωμένων τεχνολογιών για τη διαχείριση πολύπλοκων παγκόσμιων προκλήσεων με πιο έξυπνο τρόπο. Καθώς ο κόσμος γίνεται πιο ‘’διασυνδεδεμένος’’, η ανάγκη για τέτοιες λύσεις θα αυξηθεί. Η εστίαση του οργανισμού στη βιομηχανική τεχνολογία και τις καταναλωτικές βιομηχανίες αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες του Web3, της τεχνητής νοημοσύνης και του IoT να μεταμορφώσουν αυτούς τους τομείς, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές. Το πρόγραμμα επιχορήγησης θα επιτρέψει σε επιλεγμένες εταιρείες και συνεργάτες να αναπτύξουν καινοτόμες λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος αυτών των βιομηχανιών. Η συνεργασία μεταξύ της Bosch και του Fetch.ai είναι μια συναρπαστική εξέλιξη που υπογραμμίζει το αυξανόμενο ενδιαφέρον για το Web3, την τεχνητή νοημοσύνη και τις αποκεντρωμένες τεχνολογίες. Καθώς οι επιχειρήσεις και οι βιομηχανίες επιδιώκουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες αυτών των τεχνολογιών, ο οργανισμός Fetch.ai θα παρέχει μια ζωτική πηγή υποστήριξης και χρηματοδότησης για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που μπορούν να μεταμορφώσουν τις βιομηχανίες και να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη και καινοτομία.

Εν κατακλείδι

Η κυκλοφορία του οργανισμού Fetch.ai είναι μια σημαντική εξέλιξη στον κόσμο του Web3, της τεχνητής νοημοσύνης και των αποκεντρωμένων τεχνολογιών. Το πρόγραμμα επιχορήγησης 100 εκατομμυρίων δολαρίων θα επιτρέψει σε επιχειρήσεις και εταιρείες να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του blockchain, της τεχνητής νοημοσύνης και του IoT για να αναπτύξουν καινοτόμες λύσεις στους τομείς της βιομηχανικής τεχνολογίας, των καταναλωτών και της κινητικότητας. Καθώς ο κόσμος γίνεται όλο και πιο διασυνδεδεμένος και πολύπλοκος, η ανάγκη για πιο έξυπνες τεχνολογίες θα αυξηθεί. Ο οργανισμός Fetch.ai επιδιώκει να διαδραματίσει βασικό ρόλο στην ανάπτυξη και υιοθέτηση αποκεντρωμένων τεχνολογιών που μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων

Author Konstantinos