Το ανταλλακτήριο Whitebit επίσημος συνεργάτης ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων των Καταλανών

Konstantinos
28 Δεκεμβρίου 2022
1018 Views
FC Barcelona announce WhiteBit as cryptocurrency exchange partner until 2025

Η Μπαρτσελόνα, μία από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, υπέγραψε συμφωνία με το ουκρανικής προέλευσης ανταλλακτήριο Whitebit, το οποίο και αυτοχαρακτηρίζεται ως το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων.
Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Έτσι επισήμως για τρία χρόνια το Whitebit, ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια, θα είναι συνεργάτης ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων της Μπαρτσελόνα.
Το Whitebit και η Μπαρτσελόνα σχεδιάζουν μία σειρά από εκδηλώσεις διαδικτυακά αλλά και αυτοπρόσωπος ώστε να γεφυρώσουν τον κόσμο της κρυπτογράφησης με τον κόσμο του αθλητισμού και ειδικότερα της Μπαρτσελόνα.Μέσω της συνεργασίας, η Whitebit θα είναι σε θέση να παρέχει στους φίλους της Μπαρτσελόνα την τεχνογνωσία της σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Επίσης θα επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν τα ψηφιακά token της ομάδας μέσω της πλατφόρμας της. Να αναφέρουμε ότι πέρα από την ομάδα ποδοσφαίρου των Μπλαουγκράνα, στην συμφωνία συμπεριλαμβάνονται επίσης οι ομάδες μπάσκετ, χάντμπολ, χόκεϋ, ποδοσφαίρου σάλας, καθώς και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα. Μέρος της συμφωνίας είναι και η χορηγία στο esports της Μπαρτσελόνα με το λογότυπο της Whitebit να εμφανίζεται όταν θα αγωνίζεται η ομάδα. Επίσης το λογότυπο της Whitebit θα εμφανίζεται τις ημέρες των αγώνων και στο Καμπ Νου, στην έδρα δηλ. της ομάδας ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα, όπως ανακοίνωσε η ομάδα.

Ο Juli Guiu, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Μπαρτσελόνα δήλωσε ότι αυτή η νέα συνεργασία θα βοηθήσει τον οργανισμό να επεκτείνει την παγκόσμια εμβέλειά του. Επίσης, θεωρεί τη συνεργασία ως μια ευκαιρία να συνεχίσουν να είναι ανταγωνιστικοί, διατηρώντας τους σε σημείο αναφοράς σε ένα όλο και πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Να θυμίσουμε το 2020 τη συνεργασία της Μπαρτσελόνα και με την socios.com για το Barcelona Fan Token(BAR), αλλά και αργότερα με την Ownix όπου λάνσαρε μία σειρά NFT με μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ομάδας κατά το παρελθόν.Οπότε δεν είναι η πρώτη φορά που ο σύλλογος μπαίνει στον χώρο των κρύπτο. Έχει ξεκινήσει για τα καλά λοιπόν να παίζει μπάλα και εκτός γηπέδων η Μπάρτσα!

Η Μπαρτσελόνα χρωστάει πάνω από 1,30 δισ. ευρώ

Οι Καταλανοί τον τελευταίο καιρό, δυσκολεύονται να ανταγωνιστούν οικονομικά αρκετές από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, εξαιτίας του χρέους τους που είναι άνω του 1,30 δισ. ευρώ. Και με τέτοια νούμερα ήταν αναπόφευκτο να χαθεί από την ομάδα και ο σούπερ-σταρ Λιονέλ Μέσι. Όπως είχε δηλώσει ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, ο Λαπόρτα, «Η κρίση που έφερε ο κορονοϊός και η κακή οικονομική διαχείριση των τελευταίων ετών, μας έχουν φέρει σε αυτήν την τόσο δύσκολη θέση». Έτσι ο σύλλογος προσπαθεί να βρει λύσεις επισυνάπτοντας συνεργασίες που θα τον κάνουν να μπορέσει να ξεπληρώσει τα χρέη του. Αυτός επομένως, θα λέγαμε ότι είναι και ο σημαντικότερος λόγος που η Μπαρτσελόνα σπεύδει να επενδύσει στα κρύπτο, καθώς έχει καταλάβει ότι ο χώρος μυρίζει χρήμα και δεν θέλει να το χάσει!

Whitebit ανταλλακτήριο

Το ανταλλακτήριο Whitebit είναι ένα κεντρικό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων από την Ουκρανία το οποίο εμπιστεύονται πάνω από 3 εκ. χρήστες σε περισσότερες από 150 χώρες. Το CoinMarketCap το κατατάσσει στην 31η θέση, σύμφωνα με τα κριτήρια του, που έχουν να κάνουν με βάση την επισκεψιμότητα, τη ρευστότητα, τους όγκους συναλλαγών και την εμπιστοσύνη που υπάρχει στη νομιμότητα των όγκων συναλλαγών. Θεωρείτε αρκετά καλό και αξιόπιστο ανταλλακτήριο, με το ίδιο να αυτοχαρακτηρίζεται ως το καλύτερο της Ευρώπης. Πληροί όλες τις απαιτήσεις KYC και είναι μεταξύ των δύο κορυφαίων ανταλλακτηρίων στον κόσμο όσον αφορά την ασφάλεια όπως αναφέρει με βάση τον ανεξάρτητο έλεγχο της Hacken, έχοντας βαθμολογία ΑΑΑ. Προβλήθηκε αρκετά τον τελευταίο καιρό με την αγορά του βραβείου της Eurovision. Καθώς οι φετινοί νικητές από την χώρα της Ουκρανίας το πούλησαν μέσω δημοπρασίας για 900.000 δολάρια, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τον Ουκρανικό στρατό, στον πόλεμο με τη Ρωσία.

Author Konstantinos