Η Sorare συνεργάζεται με την Premier League για ένα νέο παιχνίδι φαντασίας ποδοσφαίρου.

Konstantinos
1 Φεβρουαρίου 2023
896 Views
sorare

Η Sorare, η πλατφόρμα συλλεκτικών ειδών που βασίζεται σε blockchain, ανακοίνωσε πρόσφατα μια συνεργασία με την Premier League, την κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, για να προσφέρει ένα νέο παιχνίδι ποδοσφαίρου φαντασίας, στους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Αυτό το συναρπαστικό νέο εγχείρημα συνδυάζει την καινοτόμο τεχνολογία του Sorare με την πλούσια ιστορία και την παγκόσμια δημοτικότητα της Premier League για να δημιουργήσει μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου.  

Τα παιχνίδια ποδοσφαίρου φαντασίας υπάρχουν εδώ και δεκαετίες, επιτρέποντας στους θαυμαστές να δημιουργήσουν τις δικές τους εικονικές ομάδες και να ανταγωνίζονται μεταξύ τους με βάση την πραγματική απόδοση των παικτών τους. Το φανταστικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι του Sorare, ωστόσο, προσθέτει μια νέα διάσταση στην παραδοσιακή ιδέα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία blockchain για τη δημιουργία μοναδικών και σπάνιων ψηφιακών συλλεκτικών καρτών παικτών. Αυτές οι κάρτες θα αποθηκευτούν στο blockchain Ethereum, καθιστώντας τις επαληθεύσιμες και ασφαλείς, και θα μπορούν να ανταλλάσσονται μεταξύ των παικτών όπως ακριβώς και οι φυσικές κάρτες συναλλαγών

Ο φανταστικός ποδοσφαιρικός αγώνας του Sorare εκτιμάται επί του παρόντος στα 4,3 δισεκατομμύρια δολάρια και οι όροι της πολυετούς συμφωνίας με την Premier League δεν έχουν αποκαλυφθεί. Η νέα συνεργασία θα επιτρέψει στους χρήστες του Sorare να συλλέγουν, να αγοράζουν, να πουλούν και να ανταλλάσσουν επίσημα αδειοδοτημένες ψηφιακές κάρτες των αγαπημένων τους παικτών της Premier League, να δημιουργούν και να ανταγωνίζονται ομάδες για ανταμοιβές.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Premier League, Richard Masters, δήλωσε ότι η συνεργασία με τη Sorare θα επιτρέψει στο πρωτάθλημα να επικοινωνήσει με τους φιλάθλους με έναν νέο και καινοτόμο τρόπο και να φέρει το πρωτάθλημα πιο κοντά στους οπαδούς του σε όλο τον κόσμο.

Οι νέες δυνατότητες gaming που λανσάρει η Sorare επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν τους παίκτες τους και να συμμετεχουν σε δωρεαν διαγωνισμους δύο φορές μέσα στην εβδομάδα ανταγωνιζόμενοι μάνατζερ από οποιαδήποτε χώρα και με βάση την απόδοση των παικτών να κερδίζουν ανταμοιβές.

Το Sorare προσφέρει πάνω από 300 επίσημα αδειοδοτημένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ώστε οι χρήστες να μπορούν να ανταγωνιστούν με παγκόσμιους θρύλους ποδοσφαίρου όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Κριστιανο Ρονάλντο κ.α. Να συμπληρώσουμε ότι το Sorare δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι φαντασίας ποδοσφαίρου, αλλά προσφέρει επίσης κάρτες συναλλαγών NFT για τους λάτρεις του μπάσκετ και του μπέιζμπολ. Η εταιρεία έχει συνεργασίες με το NBA και το MLB, αντίστοιχα.

Εν κατακλείδι

Συμπερασματικά, η συνεργασία του Sorare με την Premier League αλλάζει το παιχνίδι για τις αγορές του φανταστικού ποδοσφαίρου και των συλλεκτικών ειδών. Συνδυάζοντας την παγκόσμια δημοτικότητα της Premier League με την καινοτόμο τεχνολογία blockchain της Sorare, παρέχεται στους θαυμαστές μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού που φέρνει ένα νέο επίπεδο ενθουσιασμού στον κόσμο του φανταστικού ποδοσφαίρου. Η δημιουργία μοναδικών και πολύτιμων καρτών ψηφιακών παικτών, ανοίγει επίσης νέες επενδυτικές ευκαιρίες για τους θαυμαστές, επιτρέποντάς τους να κατέχουν ένα κομμάτι από τους αγαπημένους τους παίκτες και να παρακολουθούν την αξία των καρτών τους με την πάροδο του χρόνου. Με την παγκόσμια εμβέλεια της Premier League και την καινοτόμο τεχνολογία της Sorare, οι δυνατότητες ανάπτυξης και επιτυχίας αυτής της συνεργασίας είναι απεριόριστες.

Author Konstantinos