Η αγορά Crypto πέφτει καθώς οι “ανθρακωρύχοι” πωλούν τις συμμετοχές τους στο BTC

Η τιμή του Bitcoin διαπραγματεύεται συνεχώς κάτω από τον κινούμενο μέσο όρο των 200 ημερών για περισσότερες από 15 ημέρες και οι υψηλές πωλήσεις τους παρατηρούνται από τους “ανθρακωρύχους”, ορισμένοι αναλυτές προτείνουν περαιτέρω δυναμική ορμή.

Η αγορά κρυπτογράφησης πέφτει ξανά και το bitcoin έπεσε κάτω από τα 33.000 $ για πρώτη φορά από τις 23 Μαΐου, ενώ το Ethereum έσπασε κάτω από την υποστήριξη των 2.500 δολαρίων.

Ο δημοφιλής αναλυτής William Clemente III έχει αποφασίσει ότι οι “ανθρακωρύχοι” έχουν πουλήσει πάνω από 5.000 BTC την τελευταία εβδομάδα – αξίας περίπου 164 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο κορυφαίος συγγραφέας κρυπτονομισμάτων Timothy Peterson με πάνω από 100.000 ακόλουθους στο Twitter, τόνισε επίσης ότι η τιμή BTC παραμένει κάτω από τον απλό κινούμενο μέσο όρο των 200 ημερών (SMA) για 17 συνεχόμενες ημέρες.

Η αγορά κρυπτογράφησης φαίνεται να δείχνει μια μικρή αναπήδηση εντός της ημέρας. Η BTC κυμαίνεται σήμερα περίπου 33.000 δολάρια μετά από πτώση στα 32.400 $ και η ETH αλλάζει χέρια για 2.500 $ μετά την αναπήδηση από τα τοπικά χαμηλά των 2.430 $ – και οι δύο αγορές έχουν καταρρεύσει κατά περίπου 15% από την απόσπαση των τοπικών υψηλών 39.600 $ και 2.900 $ τον Ιούνιο 3.

Ενώ τόσο το ETH όσο και το Bitcoin έχουν χάσει την αξία τους τις τελευταίες εβδομάδες, οι ροές κεφαλαίων για προϊόντα κρυπτογράφησης δείχνουν ότι οι θεσμικοί επενδυτές στρέφονται προς το Ethereum. Σύμφωνα με έκθεση CoinShares της 7ης Ιουνίου, τα επενδυτικά προϊόντα Bitcoin σημείωσαν ρεκόρ εκροής 141 δισεκατομμυρίων δολαρίων την περασμένη εβδομάδα, ενώ τα προϊόντα Ether ανέφεραν εισροές 22 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *