«Το Bitcoin πηγαίνει στη Σελήνη»

Η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων Bitmex στέλνει bitcoin στο φεγγάρι. Ένα μοναδικό φυσικό bitcoin θα κοπεί και θα παραδοθεί στο φεγγάρι από μια κορυφαία εταιρεία διαστημικής ρομποτικής που υποστηρίζει το Bitmex. Το νόμισμα θα κρατήσει ένα bitcoin σε μια διεύθυνση που θα κυκλοφορήσει δημόσια.

Το Bitcoin θα είναι στη Σελήνη

Η Bitmex ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι «Το Bitcoin πηγαίνει στο φεγγάρι». Ενώ πολλοί λένε ότι η τιμή του bitcoin «έχει πάει στο φεγγάρι» αρκετές φορές πριν, το Bitmex σημαίνει ότι αυτή τη φορά ένα φυσικό bitcoin θα κυκλοφορήσει κυριολεκτικά στο φεγγάρι.

Βοηθώντας την Bitmex να εκφορτώσει το κέρμα στην σεληνιακή επιφάνεια είναι η εμπορική διαστημική εταιρεία Astrobotic Technology Inc. με έδρα την Πενσυλβανία, μια κορυφαία εταιρεία διαστημικής ρομποτικής που υποστηρίζει η Bitmex. Η ανταλλαγή εξηγεί ότι η εταιρεία διαστημικής ρομποτικής θα στείλει «το πρώτο εμπορικό εκφορτωτή της στο φεγγάρι το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους».

Η Astrobotic Technology “έχει επιλεγεί από τη NASA για να παραδώσει ωφέλιμα επιστημονικά, εξερευνητικά και τεχνολογικά ωφέλιμα επίπεδα στη σεληνιακή επιφάνεια με το σεληνιακό εκφορτωτή Peregrine”, ανέφερε λεπτομερώς το Bitmex, προσθέτοντας: «Η Bitmex θα κόψει ένα μοναδικό φυσικό bitcoin, παρόμοιο με τα νομίσματα Casascius του 2013, τα οποία θα παραδοθούν στο φεγγάρι από τον Astrobotic. Το νόμισμα θα κρατήσει ένα bitcoin σε μια διεύθυνση που θα κυκλοφορήσει δημοσίως, κάτω από ένα κάλυμμα ολογράμματος.

Το Peregrine-1 είναι το πρώτο εμπορικό σεληνιακό lander της Astrobotic που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2021. «Το ωφέλιμο φορτίο καταλαμβάνει μια επίσημη υποδοχή στο μανιφέστο. Θα είναι το πρώτο bitcoin που θα βρεθεί στην επιφάνεια της Σελήνης, με τη λήψη φωτογραφικών στοιχείων για να το αποδείξει », σημείωσε ο Bitmex.

Το νόμισμα θα εμφανίσει το όνομα Bitmex, το όνομα της αποστολής, την ημερομηνία κοπής και την τιμή του bitcoin κατά τη στιγμή της κοπής. «Για όλη τη συζήτηση για το bitcoin που πηγαίνει στο φεγγάρι, στην πραγματικότητα πρόκειται να το κάνουμε», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Bitmex, Άλεξ Χόμπτνερ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *