Οι Crypto-μετοχές θα επιλύσουν το ζήτημα της αστάθειας των τιμών

Οι μετοχές της Coinbase είναι ο καλύτερος τρόπος για τους επενδυτές να αποκτήσουν έκθεση στον κλάδο των κρυπτονομισμάτων & να αποφύγουν την αστάθεια, σύμφωνα με αναλυτές της Goldman Sachs.

Σε σημείωμα προς τους πελάτες της τη Δευτέρα, ο αναλυτής της Goldman Sachs, Will Nance δήλωσε ότι το ανταλλακτήριο της Coinbase είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσουν οι επενδυτές έκθεση στον κλάδο των κρυπτονομισμάτων, αναφέρει το CNBC. Σύμφωνα με την έκθεση, οι μετοχές ανταλλακτηρίων όπως η Coinbase θα πρέπει να θεωρηθούν ως αντιστάθμιση έναντι της παραβολικής αστάθειας των κρυπτονομισμάτων όπως το Bitcoin (BTC).

«Ενώ πιστεύουμε ότι η κεντρική αγορά κρυπτονομισμάτων σήμερα προσφέρει ένα ελκυστικό περιβάλον ανάπτυξης με τη δυνατότητα να οδηγήσει σε νέα υψηλά επίπεδα κερδοφορίας, βλέπουμε σημαντικό κενό χώρο για νέες πρωτοβουλίες και την προώθηση πιο σταθερών και επαναλαμβανόμενων ροών εσόδων που θα συμπληρώνουν την κεντρική αγορά των crypto μακροπρόθεσμα.

Στην αξιολόγηση της αγοράς για μετοχές της Coinbase, οι αναλυτές της Goldman Sachs έθεσαν τον 12μηνο στόχο τιμής στα 306 $, υποδηλώνοντας αύξηση της τιμής των μετοχών κατά 36%. Ωστόσο, η μακροπρόθεσμη μοίρα της Coinbase θα εξαρτηθεί από τη συνεχιζόμενη επιτυχία ή αποτυχία των κρυπτονομισμάτων ως κατηγορία περιουσιακών στοιχείων.

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση η εκτίμηση αγοράς των μετοχών  της Coinbase αυξήθηκε σχεδόν 3,5% σε πάνω από 235$ στις συναλλαγές προ-αγοράς. Η μετοχή έκανε το ντεμπούτο της στον Nasdaq στις 14 Απριλίου στην τιμή των 381$. Η ανάκαμψη των τιμών συμβαδίζει με μια αξιοσημείωτη άνωδο στις αγορές, με το Bitcoin να βλέπει αύξηση κατά 4% τις τελευταίες 24 ώρες και διαπραγματεύεται πάνω από 37.400 $.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Goldman Sachs ανέφερε την Coinbase ως επιτυχημένη μετοχή. Στα τέλη Απριλίου, η Goldman Sachs ανέφερε την Coinbase ως μία από τις 19 μετοχές των Η.Π.Α. με πολύ καλύτερη απόδοση από την S&P 500.

Προηγούμενες αναφορές έδειξαν ότι η Coinbase εξέτασε το ενδεχόμενο η Golman Sachs να χειριστεί τη δημόσια εγγραφή της τον Δεκέμβριο του 2020. Οι τελευταίες ειδήσεις έρχονται λίγο μετά την ανακοίνωση της Goldman Sachs πως θα αρχίσει να διαπραγματεύεται παράγωγα Bitcoin στη Wall Street στις αρχές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *