Οι μακροπρόθεσμοι κάτοχοι συνεχίζουν να συσσωρεύουν Bitcoin (BTC)

H τιμή του Bitcoin (BTC) έπεσε στα κάτω των 35,000 δολαρίων, αφού η Elon Musk αύξησε τις εικασίες της Tesla να πουλήσουν πιθανότατα Bitcoin. Αργότερα Musk επιβεβαίωσε ότι η Tesla δεν έχει πουλήσει ακόμη τις εκμεταλλεύσεις της. Ωστόσο, η ζημιά είχε ήδη γίνει.

Καθώς το FUD έπληξε την αγορά κρυπτογράφησης, η αλυσίδα δείχνει ότι οι βραχυπρόθεσμοι κάτοχοι Bitcoin κατέληξαν να κλείνουν μεγάλες απώλειες, ενώ έχασαν τις προμήθειές τους σε μακροχρόνιους κατόχους. Οι καθαρές μακροπρόθεσμες θέσεις κατόχων συνέχισαν να βελτιώνονται και να παραμένουν θετικές.

Όπως ανέφερε ο πάροχος δεδομένων στην Glassnode:

Το μεγαλύτερο μέρος του όγκου on-chain προήλθε από βραχυπρόθεσμους κατόχους που κατέληξαν να συμφωνουν με απώλεια. Εν τω μεταξύ, οι μακροπρόθεσμοι κάτοχοι συσσωρεύουν sats με αυξανόμενο ρυθμό, αγοράζοντας σαφώς την πτώση.

Ένας άλλος πάροχος δεδομένων της Skew σημείωσε επίσης ότι η τεκμαρτή μεταβλητότητα του Bitcoin αυξήθηκε στο νέο υψηλό του 2021 το σαββατοκύριακο.

Το Bitcoin (BTC) Dormant Coins Movement γίνεται στάσιμο

Νωρίτερα σήμερα, ο πάροχος δεδομένων on-chain Santiment σημείωσε επίσης ότι οι πρόσφατες μειώσεις στις τιμές BTC και ETH οδηγούν σε στασιμότητα στην κυκλοφορία των αδρανών νομισμάτων. Πριν από τη σημερινή πτώση της τιμής Bitcoin, η τιμή BTC δυσκολευόταν να σπάσει την αντίσταση των 50,000 $. Τον τελευταίο μήνα, το Bitcoin εξακολούθησε να παραμένει υπό πίεση, ενώ τα altcoins ηγούνται του ράλι αγοράς.

Πρόσφατα, αφού ο Tesla και ο Elon Musk κατήγγελλαν το Bitcoin επικαλούμενοι περιβαλλοντικές ανησυχίες, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter Jack Dorsey ήρθε λέγοντας «το bitcoin αλλάζει τα πάντα προς το καλύτερο». Αυτός επίσης πρόσθεσε ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται για πάντα για να κάνουν το οικοσύστημα-Bitcoin καλύτερο.

Η εταιρεία ψηφιακών πληρωμών του Jack Dorsey Square έχει επενδύσει πάνω από 150 εκατομμύρια δολάρια σε Bitcoins τους τελευταίους μήνες. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη στρατηγική της για το Bitcoin.

Ύψωσε απαγορευτικό η Κίνα

Η ανακοίνωση της Κίνας την Τρίτη ότι απαγορεύει στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τις εταιρείες πληρωμών να παρέχουν υπηρεσίες που σχετίζονται με συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα, σε συνδυασμό με μία προειδοποίηση προς επενδυτές για κερδοσκοπικές συναλλαγές κρυπτογράφησης φάνηκε να επιδείνωσε την πώληση ακόμα περισσότερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *