Μουσικό σχολείο μέσω… κρυπτονομίσματος

Μια σχολή μουσικής του Εδιμβούργου πρόκειται να αρχίσει να δέχεται πληρωμές από πελάτες με τη μορφή κρυπτονομίσματος. Το Morningside School of Music δήλωσε ότι ανταποκρίνεται σε αιτήματα μαθητών και πίστευε ότι η μορφή πληρωμής θα γίνει τελικά ο κανόνας.

Η διευθύντρια Linda Boyd είπε ότι πολλοί από τους ενήλικες μαθητές του σχολείου εργάζονται στον αναπτυσσόμενο κλάδο fintech της πρωτεύουσας και είχαν προτείνει τη νέα υπηρεσία. Το σχολείο έχει 700 μαθητές ανατολικά της Σκωτίας και πρόσφατα έχει επενδύσει στην τεχνολογία για να πραγματοποιήσει περισσότερα μαθήματα μουσικής στο Διαδίκτυο.

Η διαδικασία περιλαμβάνει μια ψηφιακή συναλλαγή εικονικού χρήματος που ανταλλάσσεται μέσω δικτύων υπολογιστών και συνήθως δεν υποστηρίζεται από τράπεζες. Υπολογίζεται ότι υπάρχουν πλέον περισσότεροι από 100 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα για τις πληρωμές τους, κάτι που σίγουρα είναι ενθαρρυντικό για το μέλλον.

«Φυσικός τρόπος πληρωμής το κρυπτονόμισμα»

Η κ. Boyd είπε: «Ορισμένες μεγαλύτερες εταιρείες σε όλο τον κόσμο το κάνουν ήδη, οπότε είναι θέμα χρόνου πριν αρχίσουν να κάνουν το ίδιο μικρότερες επιχειρήσεις όπως η δική μας. «Είναι απλώς να δώσουμε στους πελάτες μας έναν άλλο τρόπο πληρωμής και να διευκολύνουν τη ζωή τους. «Το Εδιμβούργο έχει μια μεγάλη βιομηχανία fintech και πολλοί από τους μαθητές μας εργάζονται ή σπουδάζουν σε αυτόν τον τομέα, οπότε γι ‘αυτούς είναι ένας απόλυτα φυσικός τρόπος πληρωμής.

«Μερικές φορές χρησιμοποιούμε πράγματα όπως το Bitcoin για να πληρώσουμε για αγαθά για το σχολείο, οπότε ξέρουμε πόσο γρήγορα και εύκολα είναι και θέλουμε οι μαθητές μας να μπορούν να κάνουν το ίδιο. «Το κρυπτονόμισμα είναι εδώ για να μείνει και τελικά θα γίνει ένας ρουτίνας τρόπος για τους ανθρώπους να πληρώνουν για υπηρεσίες όλων των περιγραφών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *