Θέλετε να αγοράσετε ένα Super yacht χρησιμοποιώντας Κρυπτονόμισμα;

Η διαδικασία πώλησης ενός σκάφους με τον παραδοσιακό τρόπο μπορεί να διαρκέσει μήνες, κατά τη διάρκεια του οποίου το κόστος συντήρησης βαρύνει τον ιδιοκτήτη. Ένας μικρός αριθμός εταιριών ελπίζουν ότι οι τεχνολογίες blockchain μπορούν να το αλλάξουν και να επιταχύνουν τη διαδικασία ανταλλαγής περιουσιακών στοιχείων, για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα για να αγοράσουν ένα σκάφος.

Τα κρυπτονομίσματα έχουν μια φρικτή φήμη, αλλά μερικά φιγούρα στη βιομηχανία σκαφών αναψυχής πιστεύουν ότι θα διαδραματίσουν κάποιο ρόλο στο μέλλον των πωλήσεων γιοτ. Υπάρχουν ήδη μερικά παραδείγματα επιτυχημένων συμφωνιών. Στα τέλη του 2020, ένας συνδυασμός δολαρίων ΗΠΑ και Bitcoin χρησιμοποιήθηκε για την αγορά καταμαράν 52 ποδιών στο Φορτ Λόντερντεϊλ. Η διαπραγμάτευση πραγματοποιήθηκε μέσω του Denison Yachting, το οποίο άνοιξε την επιλογή Bitcoin μετά από αιτήματα από “πολλούς πελάτες”. Εκείνη την εποχή, ο Bob Denison, πρόεδρος της Denison Yacht Sales, δήλωσε: «Το Bitcoin κάνει πολλά πράγματα που είναι πραγματικά μοναδικά από την άποψη της αποτελεσματικότητας. Είναι θέμα χρόνου πριν κάποιος από την αγορά-στόχο να αγοράσει ένα σκάφος με Bitcoin. ”

Ελπίζοντας να μιμηθεί αυτήν την επιτυχία, το Sovereign Yacht Sales, πουλάει 25 εκατομμύρια $ γιοτ Majesty με παρόμοιο τρόπο. Βραβευμένο με το βραβείο «Best in show» του NBC στο Διεθνές Σκάφος του Φορτ Λόντερντεϊλ το 2012, το εντυπωσιακό γιοτ tri-deck επαινείται για τον κομψό εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του, συμπεριλαμβανομένου του σύγχρονου «beach club». Η πώληση θα να διευκολυνθεί μέσω της πλατφόρμας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων πολυτελείας Idoneus, μιας πλατφόρμας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων πολυτελείας που στοχεύει να «αλλάξει τον τρόπο ανταλλαγής περιουσιακών στοιχείων πολυτελείας».

Majesty 140 του Majesty Yachts

Τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να αγοράσουν αυτό το σκάφος χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό μετρητών, κρυπτονομισμάτων και περιουσιακών στοιχείων MAJESTY YACHTS

Ο εμπειρογνώμονας της Blockchain και της ψηφιακής ταυτότητας Dr Neil Pennington, ο οποίος κατείχε ανώτερους ρόλους στην PwC, την IBM και την RWE, μεταξύ άλλων επιχειρήσεων blockchain, ανέλαβε το ρόλο του ανώτερου συμβούλου στρατηγικής και καινοτομίας στο Idoneus, τόσο μεγάλη είναι η πίστη του στην εταιρεία. «Σκεφτείτε το blockchain ως μια τεχνολογία (σαν ένα πορτοφόλι ή ένα καθολικό) που αποθηκεύει δεδομένα και χρησιμοποιεί ψηφιακά διακριτικά (cryptocurrency) για την επεξεργασία συναλλαγών και τη μεταφορά αξίας», λέει. «Το Idoneus χρησιμοποιεί το blockchain για την επίλυση πολλών προκλήσεων, συμπεριλαμβανομένης της επαλήθευσης της ταυτότητας εκείνων που εμπλέκονται σε μια συναλλαγή (μείωση του κινδύνου απάτης), καταγραφή συναλλαγών με έξυπνα συμβόλαια που επιλύει κινδύνους που σχετίζονται με τη χρήση πολλαπλών νομισμάτων και εξαλείφει το πρόσθετο κόστος τρίτων με την ενεργοποίηση άμεσες συναλλαγές peer-to-peer για την πώληση περιουσιακών στοιχείων, αγαθών και υπηρεσιών. “

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *