Η Paypal εξαγοράζει την Curv

O γίγαντας ψηφιακών πληρωμών PayPal ανακοίνωσε την εξαγορά της Curv, μιας εταιρείας ψηφιακής υποδομής ασφάλειας και φύλαξης με έδρα το Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Η εξαγορά του Curv, που ιδρύθηκε το 2018, θα βοηθήσει την ασφάλεια της εταιρείας, καθώς επιτρέπει στους πελάτες να αγοράζουν, να πωλούν και να διατηρούν κρυπτονομίσματα απευθείας στην πλατφόρμα, μια προσθήκη υπηρεσιών που ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο του 2020.

«Ως πρωτοπόρος στην υποδομή ασφαλείας για ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, η Curv είναι περήφανη που αναγνωρίζεται ως καινοτόμος και αξιόπιστος συνεργάτης σε κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Curv, Itay Malinger, σε ανακοίνωση του PayPal. «Τώρα, καθώς επιταχύνεται η υιοθέτηση ψηφιακών στοιχείων, πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει καλύτερο σπίτι από το PayPal για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στην καινοτομία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στο PayPal στην επέκταση του ρόλου που διαδραματίζουν αυτά τα στοιχεία στην παγκόσμια οικονομία. ”

Μέσα στο πρώτο 6μηνο του 2021 η εξαγορά

Πριν από την εξαγορά, η PayPal δημιούργησε μια επιχειρηματική μονάδα με έμφαση στην τεχνολογία blockchain και στα ψηφιακά νομίσματα και αυτή η μονάδα είναι όπου η ομάδα Curv θα δουλέψει τώρα. Η απόκτηση δείχνει την αυξανόμενη εστίαση της εταιρείας στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και μπορεί να συμβάλει στην επιτάχυνση της διαδικασίας ανάπτυξης της ενοποίησης κρυπτογράφησης παγκοσμίως στο PayPal.

Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του πρώτου εξαμήνου του 2021, χρονική στιγμή που συμπίπτει με τον δηλωμένο στόχο της PayPal για τη διάθεση των υπηρεσιών κρυπτογράφησής της στην εφαρμογή πληρωμών για κινητά, Venmo. Οι ακριβείς οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν.

Ενώ πολλοί είδαν την υιοθέτηση υπηρεσιών bitcoin από την PayPal ως πιθανή σημαντική ανακάλυψη στην υιοθέτηση του BTC, δεν ήταν χωρίς επιφυλάξεις. Από τώρα, οι πελάτες δεν μπορούν να ελέγξουν τα προσωπικά τους κλειδιά που σχετίζονται με οποιοδήποτε bitcoin που αγοράζουν μέσω της πλατφόρμας. Ελλείψει αυτής της βασικής πτυχής της ασφάλειας bitcoin, οι χρήστες δεν αποκτούν έκθεση στο δίκτυο Bitcoin.

Παρά αυτά τα ζητήματα, η υιοθέτηση bitcoin από το PayPal υποστηρίζει μια αυξανόμενη υποδομή πληρωμών, η οποία θα επέτρεπε περαιτέρω την κυκλική οικονομία των επιχειρήσεων bitcoin.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *