Ο Kjell Rokke επενδύει στο Bitcoin

Σε μία μεγάλη επιχειρηματική κίνηση προχωρά ο Νορβηγός δισεκατομμυριούχος του κλάδου πετρελαίου, Kjell Inge Rokke, που είναι έτοιμος να επενδύσει ένα ποσό κοντά στα 58 εκ. δολάρια με Bitcoin στην εταιρία Seetee. Ο Νορβηγός μεγιστάνας δείχνει να είναι σε αυτούς που τάσσονται υπέρ του κρυπτονομίσματος και το δείχνει ξεκάθαρα με τα επιχειρηματικά του σχέδια.

Προς το παρόν, η επένδυση του Rokke θα είναι μικρή και η Seetee θα ξεκινήσει με κεφάλαιο μόλις 500 εκατομμύρια κορώνες (58 εκατομμύρια δολάρια). Η εταιρεία σχεδιάζει να διατηρήσει όλα τα ρευστά επενδυτικά περιουσιακά στοιχεία της στο κρυπτονόμισμα.

«Το Bitcoin μπορεί να πάει στο μηδέν. Αλλά μπορεί επίσης να γίνει ο πυρήνας μιας νέας νομισματικής αρχιτεκτονικής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Rokke, ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος της Νορβηγίας με περιουσία 5,4 δισ. δολάρια, σε επιστολή προς τους μετόχους, στην ιστοσελίδα της Seetee, ενώ υποστηρίζει ότι δεν είναι απίθανο κάποια ημέρα στο μέλλον το Bitcoin να έχει αξία κοντά στο ένα εκατομμύριο δολάρια.

H Seetee της Aker θα επικεντρωθεί στην επένδυση σε Bitcoin, στη δημιουργία συνεργασιών με κορυφαίους παίκτες του κρυπτονομίσματος και την ευρύτερη κοινότητα blockchain και θα επενδύσει σε έργα και εταιρείες καινοτομίας.

Διχάζει την επενδυτική κοινότητα

Από την αρχή του έτους, παρακολουθώντας το κρυπτονόμισμα Bitcoin, έχει παρουσιάσει μεγάλες διακυμάνσεις. Το ψηφιακό νόμισμα έφτασε να κοστίζει 57.000 δολάρια τον περασμένο μήνα, ενώ ένα χρόνο πριν βρίσκονταν στα 8.000 δολάρια.

Υπάρχουν άνθρωποι ανά τον κόσμο που έχουν διχαστεί για το κρυπτονόμισμα, ενώ ακόμα ένας που τάχθηκε υπέρ των επενδύσεων με κρυπτονομίσματα είναι ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk. Παρά την αστάθεια, υπάρχουν ενδείξεις που συνεχώς αυξάνονται, ότι το bitcoin έχει γίνει αποδεκτό από μερικά από τα πιο σημαντικά μέλη της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής βιομηχανίας.

Σίγουρα το ποια θα είναι η κατάληξη του Bitcoin κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα, αλλά το γεγονός ότι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στους κυριότερους τομείς επενδύσεων, ασχολούνται σοβαρά μαζί του, σίγουρα κάτι θα σημαίνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *